Tuesday, May 22, 2012

Sketching #2 ~

Assalamualaikum..

Siapa-siapa yang ada account Deviant Art boleh tengok saya punya sketch. Even tak berapa nak berbakat pun kan nak lukis lukis nih, but still ianya satu hobi yang aku rasa aku nak share. Heeee :)

Click here..

Semalam balik kerja terus bukak sketch book, mungkin sebab dah rasa macam ermmm..Macam tertekan dengan kerja kuut, entahlah, mood nak melukis nih datang tak tentu masa. Kalau nak lukis, terus lukis, kalau tak, mungkin berbulan lah tak bukak sketch book tuh..haha :)

tahi lalat atas bibir..sweet :)

waaa..hidung mancung leh, hekhek :P

Tangan dah malas jadi tak berapa nak teliti..huks :P

Dah malas dah malas..serabut rambut @_@

Till then peeps ! Peace yaw ! :)

Kalau nak tengok sketch yang 1st, click here :)

2 comments:

kiki rara said...

cantik ! sangat berbakat !

Sophie Al-Yahya said...

lukis saya jelaaa..heheheh..
not bad lukisan awak.

eh tahu tak kalau tahi lalat di btang hidung tu apa maknanya? ni firasat orang2 lama la..x semestinya kena percaya.. maknanya bakal jd kaya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...